EvenementPurmerend

16e keer Luilak Festival

Purmerend – Voor de 16e keer wordt het Leeghwaterpark in Purmerend tijdens de luilaknacht omgetoverd tot festivalterrein. Maar liefst 35 verschillende dj’s verdeeld over 3 stages verzorgen de muziek.

Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen talentvolle artiesten uit de regio een kans te geven op het podium. Om dit te realiseren zijn de hostingpartijen: Hardstyle in Style en The Dutch Bass Community bij de programmering betrokken. Dit heeft er voor gezorgd dat de beste artiesten uit Purmerend en omstreken achter de draaitafels plaats nemen op vrijdag 2 juni.

Het festival is zo bijzonder omdat het één van de laatst overgebleven nachtfestivals is dat buiten plaats vindt. Het doel van het evenement is talentvolle artiesten een podium te bieden, de luilakoverlast op straat te beperken en jongeren te betrekken bij de organisatie. Een feest voor en door Purmerenders dus. De poorten gaan vrijdagnacht om 23:00 open en rond 05:00 klinken de laatste deuntjes vanuit het park.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website www.LuilakFestival.nl, aan de deur betalen bezoekers 10,-. Het Luilak Festival in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 juni.

Meer informatie over het evenement en de volledige line-up is te bekijken via de website en facebook.com/LuilakFestival.

Foto aangeleverd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.