4 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
HomeEvenementKinderBeestFeest: niks aan de hand, wel aan de kant

KinderBeestFeest: niks aan de hand, wel aan de kant

Purmerend – Morgen, vrijdag 9 juni, is de dag die veel zieke en gehandicapte kinderen hebben aangekruist. Dan is het KinderBeestFeest, het jaarlijks besloten feest in Artis. Onder begeleiding van politiemotoren gaan 350 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie, reddingsbrigade en Rode Kruis de weg op om de kinderen naar de dierentuin te brengen voor een onvergetelijke avond.

Mensen die vrijdagavond de colonnes hulpverleningsvoertuigen zien rijden, hoeven dus niet te schrikken. Het motto van het KinderBeestFeest is: “Niets aan de hand, wel aan de kant”.

Het KinderBeestFeest is een bijzondere avond waarbij de kinderen ‘even’ hun ziekte kunnen vergeten en zichzelf zijn. Hulpdiensten regelen het vervoer. Ook Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland doet dit jaar weer mee. Uit onze regio nemen 24 vrijwilligers deel en rijden er 19 voertuigen mee met in totaal plek voor 132 gasten.

Alle vrijwilligers die meehelpen aan deze feestavond, doen dit belangeloos en in hun vrije tijd. In totaal zullen zo’n 1500 vrijwilligers in touw zijn om de kinderen en hun gezin een beestachtig leuke avond te bezorgen.

Wil je meer weten over het KinderBeestFeest? Surf dan even naar www.kinderbeestfeest.nl.

Bron: VRZW

Foto’s KinderBeestFeest uit 2016, Haico Kats.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,904FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
4 ° C
6.1 °
2.2 °
79 %
1.8kmh
25 %
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.