* AdvertorialPurmerendwonen

De Stadstuinen – 62 woningen in de verkoop na de zomer

Purmerend – 62 nieuwbouw eengezinswoningen, in allerlei varianten. Ze gaan na de zomer in verkoop in nieuwbouwproject De Stadstuinen in Kop West. Het gaat om stadsvilla’s, hofwoningen, herenhuizen en videwoningen van circa 120 tot 240 vierkante meter. 

De Stadstuinen is een nieuwbouwplan met een grote diversiteit aan woningtypen en geschikt voor diverse doelgroepen in Kop West. Het project bestaat uit zeven woonblokken, rondom twee overdekte parkeervoorzieningen. Daar heb je je eigen parkeerplek. Op die parkeervoorziening hebben veel woningen achter de tuin ook een terras van circa 35 vierkante meter. Bij elkaar opgeteld ontstaan zo buitenruimtes tot vijftien meter diep. Heerlijke plekken om te barbecueën of te genieten van een zwoele zomeravond.

De verwachting is dat de eerste fase in september in verkoop gaat. De ontwikkelaar is Stevast Baas & Groen.

Verkopend makelaars zijn Sopar makelaars en Hoekstra & Van Eck uit Purmerend. Prijzen indicatief en onder voorbehoud van ca € 295.000,00 v.o.n. tot € 459.000,00 v.o.n.

Meer informatie op: http://destadstuinen.com

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.