14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
Home112Politiehelikopter traceert verdachte van mishandeling

Politiehelikopter traceert verdachte van mishandeling

Purmerend – De politie was vanmiddag op zoek naar twee verdachten die een mishandeling hadden gepleegd aan Pablo Nerudastraat. Volgens een ooggetuige hadden de drie een woordenwisseling waarna de twee verdachten een derde persoon hebben mishandeld.

Een van de verdachte is bij zijn vlucht in een tuin gewond geraakt aan zijn knie en is daar aangehouden door de politie. Deze verdachte is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere verdachte is door de politiehelikopter getraceerd. Doordat deze verdachte zich in het Purmerbos verschanste hebben eenheden van de politie een stuk van het Purmerbos doorzocht. De verdachte is daar aangehouden.

Ook vroeg de politie uit te kijken naar een blauwe Seat Leon met het kenteken 15-HZ-??. Deze is later door een gouden tip van een burger aangetroffen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.