112Purmerend

Politiehelikopter traceert verdachte van mishandeling

Purmerend – De politie was vanmiddag op zoek naar twee verdachten die een mishandeling hadden gepleegd aan Pablo Nerudastraat. Volgens een ooggetuige hadden de drie een woordenwisseling waarna de twee verdachten een derde persoon hebben mishandeld.

Een van de verdachte is bij zijn vlucht in een tuin gewond geraakt aan zijn knie en is daar aangehouden door de politie. Deze verdachte is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere verdachte is door de politiehelikopter getraceerd. Doordat deze verdachte zich in het Purmerbos verschanste hebben eenheden van de politie een stuk van het Purmerbos doorzocht. De verdachte is daar aangehouden.

Ook vroeg de politie uit te kijken naar een blauwe Seat Leon met het kenteken 15-HZ-??. Deze is later door een gouden tip van een burger aangetroffen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.