112Purmerend

Brand in hotel Warder (video)

WARDER – Rond 05:10 uur uur vanochtend, werd de slaap van 40 bewoners van een hotel aan de IJsselmeerdijk in Warder ruw verstoord, nadat op de eerste etage brand was uitgebroken. Het hotel wordt gehuurd door Hobij, een internationale uitzendbureau, en huisvest veel polen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Bij aankomst van de hulpdiensten stonden al veel mensen buiten. De brand is ontstaan op de eerste verdieping bij een apparaat dat blijkbaar te veel warmte had vrijgegeven. Doordat de nachtportier van het hotel al begonnen was met blussen kon erger worden voorkomen. De brandweer nam het over. Na zo’n 1,5 uur gaf de brandweer het pand vrij en konden de mensen weer naar binnen.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by