112Purmerend

Brand in hotel Warder (video)

WARDER – Rond 05:10 uur uur vanochtend, werd de slaap van 40 bewoners van een hotel aan de IJsselmeerdijk in Warder ruw verstoord, nadat op de eerste etage brand was uitgebroken. Het hotel wordt gehuurd door Hobij, een internationale uitzendbureau, en huisvest veel polen.

Bij aankomst van de hulpdiensten stonden al veel mensen buiten. De brand is ontstaan op de eerste verdieping bij een apparaat dat blijkbaar te veel warmte had vrijgegeven. Doordat de nachtportier van het hotel al begonnen was met blussen kon erger worden voorkomen. De brandweer nam het over. Na zo’n 1,5 uur gaf de brandweer het pand vrij en konden de mensen weer naar binnen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.