12.1 C
Purmerend
woensdag 10 april 2024
Home112Brand in hotel Warder (video)

Brand in hotel Warder (video)

WARDER – Rond 05:10 uur uur vanochtend, werd de slaap van 40 bewoners van een hotel aan de IJsselmeerdijk in Warder ruw verstoord, nadat op de eerste etage brand was uitgebroken. Het hotel wordt gehuurd door Hobij, een internationale uitzendbureau, en huisvest veel polen.

Bij aankomst van de hulpdiensten stonden al veel mensen buiten. De brand is ontstaan op de eerste verdieping bij een apparaat dat blijkbaar te veel warmte had vrijgegeven. Doordat de nachtportier van het hotel al begonnen was met blussen kon erger worden voorkomen. De brandweer nam het over. Na zo’n 1,5 uur gaf de brandweer het pand vrij en konden de mensen weer naar binnen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,543VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
13.3 °
10.6 °
68 %
4.9kmh
100 %
wo
12 °
do
14 °
vr
16 °
za
18 °
zo
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.