Brand in hotel Warder (video)

WARDER – Rond 05:10 uur uur vanochtend, werd de slaap van 40 bewoners van een hotel aan de IJsselmeerdijk in Warder ruw verstoord, nadat op de eerste etage brand was uitgebroken. Het hotel wordt gehuurd door Hobij, een internationale uitzendbureau, en huisvest veel polen.

Bij aankomst van de hulpdiensten stonden al veel mensen buiten. De brand is ontstaan op de eerste verdieping bij een apparaat dat blijkbaar te veel warmte had vrijgegeven. Doordat de nachtportier van het hotel al begonnen was met blussen kon erger worden voorkomen. De brandweer nam het over. Na zo’n 1,5 uur gaf de brandweer het pand vrij en konden de mensen weer naar binnen.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*