8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomevacaturesVacature: autotechnicus of BBL leerling

Vacature: autotechnicus of BBL leerling

Zuidoostbeemster – Ben jij die eerste of tweede autotechnicus of BBL leerling die wij zoeken?

Autobedrijf Dijt, al ruim een halve eeuw Renault dealer voor de regio en autobedrijf in hart en nieren. Er is door die jaren heen veel veranderd in de automobiel industrie. Wat onveranderd is gebleven is onze passie voor auto’s en de zorg die wij aan onze klanten besteden. Heb jij ook die passie voor auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Lijkt het je leuk te werken bij Dijt’s Autobedrijf in de Zuidoostbeemster, je vakkennis los te laten op vrijwel alle bestaande automerken en ben je in het bezit van de juiste opleiding en papieren?

Aarzel dan niet en stuur je cv naar Dijt’s Autobedrijf via het email-adres [email protected] of kom langs op de Purmerenderweg 169, 1461 DJ in Zuidoostbeemster.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
81 %
5.8kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
8 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.