* vacatures

Vacature: autotechnicus of BBL leerling

Zuidoostbeemster – Ben jij die eerste of tweede autotechnicus of BBL leerling die wij zoeken?

Autobedrijf Dijt, al ruim een halve eeuw Renault dealer voor de regio en autobedrijf in hart en nieren. Er is door die jaren heen veel veranderd in de automobiel industrie. Wat onveranderd is gebleven is onze passie voor auto’s en de zorg die wij aan onze klanten besteden. Heb jij ook die passie voor auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Lijkt het je leuk te werken bij Dijt’s Autobedrijf in de Zuidoostbeemster, je vakkennis los te laten op vrijwel alle bestaande automerken en ben je in het bezit van de juiste opleiding en papieren?

Aarzel dan niet en stuur je cv naar Dijt’s Autobedrijf via het email-adres verkoop@dijt.nl of kom langs op de Purmerenderweg 169, 1461 DJ in Zuidoostbeemster.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....