De snelste Golf ooit, GTI TCR, maakt Nederlandse debuut in Purmerend

Purmerend- Goed nieuws voor alle Nederlandse GTI-liefhebbers! De Volkswagen Golf GTI TCR komt naar Nederland. Eerder dit jaar werd er een conceptversie onthuld op het Oostenrijkse Wörthersee GTI Treffen. Deze snelle Golf maakt op 16 september zijn Nederlandse debuut tijdens het GTI Originals & More-event in Purmerend.

Voor de 3e keer jaar op rij organiseert de GTI Club Holland, de vereniging voor bezitters van de Golf GTI in Nederland, op 16 september een auto event bij de nieuwe vestiging van Heron Auto in Purmerend. Iedereen is welkom.

Op 16 september a.s. staan de terreinen en directe omgeving van splinternieuwe vestiging van Heron Auto in Purmerend (dealer van VW, Audi, Seat en Skoda) aan de Binnenzeestraat 5-7 in Purmerend van 11-17 uur in het teken van “GTI Originals & More”. Alle rijders en liefhebbers van VW, Audi, Seat, Skoda etc.) zijn welkom op deze nieuwe locatie in Purmerend. Alles draait dit jaar naast performance, snelheid en extreme (motor)tuning vooral om originaliteit!

Bericht gaat verder onder de foto’s.

De entree bedraagt 5,- p.p., parkeren is gratis.

Daarnaast zijn er stands van bedrijven uit de tuning- en stylingwereld, is er een DJ, kiest het publiek de mooiste auto van het event en zijn alle showrooms van Heron Auto geopend en gevuld met bijzondere auto’s.

Meer informatie op: www.gticlub-holland.nl

Bron: DutchCowboys

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*