12.9 C
Purmerend
zondag 2 oktober 2022

HomePurmerendWerkzaamheden voor kerstboom op de Koemarkt

Werkzaamheden voor kerstboom op de Koemarkt

Purmerend – Vandaag is er op de Koemarkt een gat gemaakt om ruimte te maken voor een enorme kerstboom. De ondernemers van de Koemarkt, verenigd in de BIZ (bedrijveninvesteringszone) Koemarkt, plaatsen vervolgens begin december een grote boom die tot na de feestdagen blijft staan.

De werkzaamheden nemen een paar dagen in beslag, waarbij vandaag met een kleine heimachine het heiwerk werd gedaan. De stenen werden opengebroken zodat onder de Koemarkt een 8 meter diepe buis kon worden geplaatst. Die werd vandaag vervolgens grotendeels gevuld met beton, zodat de boom straks stabiel staat. Na de werkzaamheden ziet het plein er weer uit zoals we gewend zijn, maar dan met een deksel over het gat. Op maandag 3 december komt daarin de grote kerstboom te staan.

Winters Purmerend

Tijdens het grootschalige evenement Winters Purmerend wordt de sfeerverlichting voor het eerst ontstoken. De sfeerverlichting wordt momenteel aangelegd door Lageveen Hoveniers uit Purmerend. Dit gebeurt bij de opening van het evenement op zaterdag 8 december om 18.00 uur. Inwoners en andere bezoekers zijn daarbij natuurlijk van harte welkom.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,177FansLike
2,236VolgersVolg
1,526VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
12.9 ° C
16.1 °
10.5 °
87 %
4kmh
10 %
zo
16 °
ma
16 °
di
19 °
wo
21 °
do
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.