Purmerend

Werkzaamheden voor kerstboom op de Koemarkt

Purmerend – Vandaag is er op de Koemarkt een gat gemaakt om ruimte te maken voor een enorme kerstboom. De ondernemers van de Koemarkt, verenigd in de BIZ (bedrijveninvesteringszone) Koemarkt, plaatsen vervolgens begin december een grote boom die tot na de feestdagen blijft staan.

De werkzaamheden nemen een paar dagen in beslag, waarbij vandaag met een kleine heimachine het heiwerk werd gedaan. De stenen werden opengebroken zodat onder de Koemarkt een 8 meter diepe buis kon worden geplaatst. Die werd vandaag vervolgens grotendeels gevuld met beton, zodat de boom straks stabiel staat. Na de werkzaamheden ziet het plein er weer uit zoals we gewend zijn, maar dan met een deksel over het gat. Op maandag 3 december komt daarin de grote kerstboom te staan.

Winters Purmerend

Tijdens het grootschalige evenement Winters Purmerend wordt de sfeerverlichting voor het eerst ontstoken. De sfeerverlichting wordt momenteel aangelegd door Lageveen Hoveniers uit Purmerend. Dit gebeurt bij de opening van het evenement op zaterdag 8 december om 18.00 uur. Inwoners en andere bezoekers zijn daarbij natuurlijk van harte welkom.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.