112Purmerend

Kinderen onder de indruk van de Traumaheli bij McDonald’s Purmerend

Purmerend – De hulpdiensten werden vanmiddag ingezet voor een incident aan de Hyacinthenstraat. Brandweervoertuigen, twee ambulance’s en politie eenheden waren aanwezig om assistentie te verlenen.

In eerste instantie werd de lifeliner 2 opgeroepen, maar de lifeliner 1 was net klaar met een inzet in Zeist dus nam deze de melding over. Wat er precies aan de hand was in de Hyacinthenstraat is niet duidelijk. Wel is een persoon met spoed vervoerd naar het ziekenhuis, nadat de leden van de traumaheli een rendez-vous hadden met de ambulancedienst bij de Mc Donalds om te assisteren. Na behandeling zijn alle leden weer in de traumaheli gestapt richting hun standplaats in Amsterdam.

Op de kopfoto is goed te zien dat veel kinderen met hun neus tegen het raam stonden gedrukt om de lifeliner 1 te aanschouwen, want die zie je niet elke dag.

Foto’s: Haico Kats  – regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.