Regio op Straat: “Sinds kort ben ik voor de tweede keer alleen, dus dat valt niet mee”

Regio op Straat: "Sinds kort ben ik voor de tweede keer alleen, dat valt niet mee"

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Tijdens Paasbest kwamen wij deze 81-jarige rasechte Purmerender tegen op de Koemarkt. Hij wilde weten wat wij aan het doen waren en wilde ook wel zijn verhaal vertellen. “Sinds kort ben ik voor de tweede keer alleen. Dus dat valt niet mee, dus vlieg ik er maar uit.” Mijnheer zit nog in het verwerkingsproces. Gelukkig heeft hij twee fantastische zoons. “Ze komen meerdere keren per week kijken of het wel goed met me gaat”. De beste heer is nog steeds actief en zeer sportief. “Ik ga nu even kijken bij ZOB. Niet mijn cluppie, Purmersteijn is mijn club.” Een leuk maar ietwat triest gesprek met zomaar iemand op straat, die van onze verslaggever een knuffel kreeg. “Je had mijn zoon wel kunnen zijn.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt