* Advertorial

Bedrijf Uitgelicht – Linkerbaan, de gezelligste en goedkoopste rijschool van Purmerend

De vrolijke en goedlachse Mike liet zich in 2018 omscholen tot rij-instructeur en met succes! Onder het motto “Stop met dromen, begin met lessen” startte Mike zijn Verkeersschool Linkerbaan Noord-Holland. Al zijn leerlingen behalen in 3 tot 4 maanden het felbegeerde roze pasje.

Mike -eigenlijk afkomstig uit de bouwwereld- heeft zijn passie gevonden in het lesgeven. Zodra je met deze instructeur kennis maakt, verschijnt er vanzelf een lach op je gezicht. “Plezier maken en ontspannen lessen is belangrijk. De meeste leerlingen zijn de eerste keren erg gespannen”, vertelt Mike. “Maar het is natuurlijk niet alleen lol maken. Het belangrijkste is dat een leerling de vaardigheden van het autorijden goed onder de knie krijgt.”

Prijs en kwaliteit

Bij Linkerbaan les je al vanaf 36 euro per uur. Ook is de rijschool erg scherp in de tarieven voor examens en tussentijdse toetsen. 

Ik vind het belangrijk dat leerlingen weten wat ze betalen. Als je een pakket bij ons af neemt en je gebruikt niet al je lessen, krijg je terug wat je te veel betaald hebt. Alle tarieven zijn inclusief BTW, zonder verrassingen achteraf.

Keurmerk

Toen wij Mike leerde kennen, klaagde hij een beetje over het bestaande keurmerk dat je op een lesauto mag plakken. “Het heeft niets te maken met de resultaten die je haalt. Als je betaalt, mag je het keurmerk gebruiken.” Regio Purmerend besloot speciaal voor Mike een eigen keurmerk in het leven te roepen: Het “Regio Purmerend goedgekeurd” keurmerk. Zie je ergens een lesauto rijden met de Regio Purmerend koe? Dat is Mike!

Donovan G slaagde vanmiddag (23/4/2019) voor zijn examen

Gratis proefles

Wil je een gratis proefles? Bezoek Verkeersschool Linkerbaan Noord-Holland dan via de website of Facebook-pagina en neem contact op!

Bij Linkerbaan kun je zowel lessen in een schakelauto als in een automaat. Ook hanteert de rijschool erg ruime openingstijden. 

Regio Purmerend reed een middagje met Linkerbaan mee:

[Elite_video_player id=”22″]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.