112Wijdewormer

Beschonken automobilist rijdt ringvaart Wijdewormer in

Wijdewormer – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks twaalf uur heeft aan de Zwarteweg in Wijdewormer een beschonken automobilist een ongeluk veroorzaakt.

De bestuurder reed over de smalle weg en moest daarbij een geparkeerde auto inhalen. Deze zag hij blijkbaar niet, waardoor hij deze aanreed. De geparkeerde auto en de auto van de beschonken bestuurder raakte van de weg.

Er werd gedacht dat hij gewond moet zijn geraakt, maar dat bleek niet het geval. De automobilist was zodanig onder invloed dat de politie dat gelijk zag. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar exact gemeten zal worden hoeveel hij genuttigd heeft.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan Roode

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.