112Wijdewormer

Beschonken automobilist rijdt ringvaart Wijdewormer in

Wijdewormer – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks twaalf uur heeft aan de Zwarteweg in Wijdewormer een beschonken automobilist een ongeluk veroorzaakt.

De bestuurder reed over de smalle weg en moest daarbij een geparkeerde auto inhalen. Deze zag hij blijkbaar niet, waardoor hij deze aanreed. De geparkeerde auto en de auto van de beschonken bestuurder raakte van de weg.

Er werd gedacht dat hij gewond moet zijn geraakt, maar dat bleek niet het geval. De automobilist was zodanig onder invloed dat de politie dat gelijk zag. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar exact gemeten zal worden hoeveel hij genuttigd heeft.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan Roode

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....