9.2 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomeEvenementElectronic Picnic Festival klaar voor zaterdag. "Geen stress, man."

Electronic Picnic Festival klaar voor zaterdag. “Geen stress, man.”

Purmerend – Vanmiddag werden de laatste loodjes gelegd aan de opbouw van de zomerse editie van Electronic Picnic Festival in het Leeghwaterpark. Het prachtige Leeghwaterpark is weer omgetoverd voor het gezelligste festival in de regio. De organisatie gaf vanmiddag aan dat alles volgens de planning verloopt. “Geen stress, man.”

Zaterdagochtend krijgen de foodtrucks nog een plekje toegewezen, komt de gemeente nog een inspectie doen en dan is het vanaf 13:00 uur tot 23:00 uur knallen in het Leeghwaterpark. Detail is dat de entree open is tot 20.00 uur. Met 4 stages is er voor elk wat wils te beleven. Bekende namen als de Partysquad, Darkraver, Mental Theo, Ouwe Jongens Krentenbrood, DJVM, Yes-R en veel meer staan in de line-up.

De weersverwachting voor zaterdag is dat het droog blijft bij een temperatuur van gemiddeld 18/20 graden. Meer informatie en het verkrijgen van Late Bird Tickets: https://www.electronicpicnic.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
11.2 °
7.2 °
69 %
0.9kmh
100 %
ma
9 °
di
9 °
wo
8 °
do
10 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.