EvenementPurmerend

Electronic Picnic Festival klaar voor zaterdag. “Geen stress, man.”

Purmerend – Vanmiddag werden de laatste loodjes gelegd aan de opbouw van de zomerse editie van Electronic Picnic Festival in het Leeghwaterpark. Het prachtige Leeghwaterpark is weer omgetoverd voor het gezelligste festival in de regio. De organisatie gaf vanmiddag aan dat alles volgens de planning verloopt. “Geen stress, man.”

Zaterdagochtend krijgen de foodtrucks nog een plekje toegewezen, komt de gemeente nog een inspectie doen en dan is het vanaf 13:00 uur tot 23:00 uur knallen in het Leeghwaterpark. Detail is dat de entree open is tot 20.00 uur. Met 4 stages is er voor elk wat wils te beleven. Bekende namen als de Partysquad, Darkraver, Mental Theo, Ouwe Jongens Krentenbrood, DJVM, Yes-R en veel meer staan in de line-up.

De weersverwachting voor zaterdag is dat het droog blijft bij een temperatuur van gemiddeld 18/20 graden. Meer informatie en het verkrijgen van Late Bird Tickets: https://www.electronicpicnic.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.