Electronic Picnic Festival klaar voor zaterdag. “Geen stress, man.”

Purmerend – Vanmiddag werden de laatste loodjes gelegd aan de opbouw van de zomerse editie van Electronic Picnic Festival in het Leeghwaterpark. Het prachtige Leeghwaterpark is weer omgetoverd voor het gezelligste festival in de regio. De organisatie gaf vanmiddag aan dat alles volgens de planning verloopt. “Geen stress, man.”

Zaterdagochtend krijgen de foodtrucks nog een plekje toegewezen, komt de gemeente nog een inspectie doen en dan is het vanaf 13:00 uur tot 23:00 uur knallen in het Leeghwaterpark. Detail is dat de entree open is tot 20.00 uur. Met 4 stages is er voor elk wat wils te beleven. Bekende namen als de Partysquad, Darkraver, Mental Theo, Ouwe Jongens Krentenbrood, DJVM, Yes-R en veel meer staan in de line-up.

De weersverwachting voor zaterdag is dat het droog blijft bij een temperatuur van gemiddeld 18/20 graden. Meer informatie en het verkrijgen van Late Bird Tickets: https://www.electronicpicnic.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*