* Zuidoostbeemster112

Ongeval A7 Zuidoostbeemster, geen gewonden

Zuidoostbeemster – Bij een ongeval met twee auto’s op de A7 vanmiddag omstreeks 13:30 uur bij Zuidoostbeemster, in de richting naar Zaanstad, zijn beide voertuigen ernstig beschadigd geraakt.

Door het ongeluk was er maar één rijstrook open waardoor er een file ontstond. Alle inzittenden, waaronder een baby, brachten het er zonder enig letsel vanaf. De beschadigde auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggehaald.

Twee agenten hebben zich in de berm ontfermd over de baby. De verkeersongevallenanalyse van de politie deed uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Inter Visual Studio

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.