112Volendam

Volendammer onder invloed van drugs en alcohol opgepakt na achtervolging

Volendam – De politie heeft vannacht een automobilist opgepakt na een achtervolging in Volendam. De man was onder invloed van alcohol en drugs.

Agenten wilden de verdachte rond 3.30 uur controleren op de Julianaweg. Toen de politie hem een stopteken gaf, ging hij ervandoor. De politie zette de achtervolging in, maar verloor het voertuig uit het oog.

Even later werd de auto beschadigd teruggevonden in de wijk Broeckhgouw. De bestuurder bleek niet ver weg en werd al snel gevonden in een achtertuin. De man gaf zich echter niet zomaar gewonnen en stribbelde flink tegen. Met behulp van pepperspray kon hij uiteindelijk toch worden aangehouden.

Onder invloed

Een speekseltest wees uit dat de bestuurder onder invloed was van drugs. Bovendien had de man te veel alcohol gedronken. Op het politiebureau is door een arts bloed afgenomen voor nader onderzoek. De verdachte is een 29-jarige man uit Volendam. Zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn auto is afgesleept door een takelbedrijf.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.