Overledene in woning aangetroffen

Foto: Inter Visual Studio - Haico Kats

Purmerend – Op verzoek van familie en hulpverleners is de politie vanmiddag binnen getreden in een woning op het dak van Winkelcentrum Eggert. In de woning werd het lichaam gevonden van de bewoner. Er wordt uit gegaan van een natuurlijke dood.

De bewoner van de woning was een heer op leeftijd. Nadat een begeleider deze week geen contact met hem kreeg en ook zijn dochter haar vader niet kon bereiken, werd de politie ingeseind. Toen de politie zich, middels een sleutelsmid, toegang tot de woning had verschaft, bleek dat de bewoner inderdaad was overleden.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*