Regionaal

Gezinsblad en andere BDU titels naar Rodi Media

Regionaal  – Rodi Media heeft per vandaag de exploitatierechten van de Noord-Hollandse titels van BDU media in handen. Het gaat om de volgende titels: Westfries Weekblad, Wieringer Courant, Schager Weekblad, Alkmaars Weekblad, De Duinstreek, Nieuwsblad De Koerier, Nieuwsblad voor Castricum, Nieuwsblad de Kennemer, Nieuwsblad de Zaankanter, De Krommenieër, Het Gezinsblad, Helders Weekblad en CTR Hollands Kroon. Dit meldt Rodi Media.

Afgelopen dinsdag 17 september sprak de rechtbank het faillissement uit van de Alkmaarse BV BDU media, die voorheen de exploitatie van deze titels verzorgde. Daarmee kwamen de exploitatierechten beschikbaar.

“Hoe en op welke manier Rodi Media deze titels en uitgaven gaat gebruiken, is nog niet bekend”, zegt directeur Dick Ranzijn. “Daar gaan we ons de komende periode over beraden. We zijn sinds jaar en dag uitgever in Noord-Holland. Deze titels bieden ons groeikansen in de markt en zijn tegelijkertijd noodzakelijk voor ons om ook in de toekomst mensen, bedrijven en instellingen te (blijven) voorzien van lokaal nieuws, zowel on- als offline.”

In Purmerend bedient Rodi Media de on- en offline markt met de titels “Purmerends Nieuwsblad” en “Purmerend op zondag.”

Welke lokale - wekelijks verschijnende - kranten leest u weleens?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Relevant artikel:

Belangrijk bericht van Regio Purmerend: 15 kranten -waaronder Gezinsblad- vragen faillissement aan

Uitgever Rodi Media neemt alleen titels huis-aan-huisbladen BDU over; “Dit nieuws kwam voor mij ook als verrassing”

Rodi Media neemt de titels van de Noord-Hollandse huis-aan-huisbladen van de failliete Alkmaarse bv BDU Noord-Holland over, dat meldt het bedrijf op haar website. Met andere woorden: de uitgever neemt alleen de commercieel interessante titels over en niet het failliete bedrijf.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.