4.9 C
Purmerend
maandag 27 maart 2023
HomeRegionaalGezinsblad en andere BDU titels naar Rodi Media

Gezinsblad en andere BDU titels naar Rodi Media

Regionaal  – Rodi Media heeft per vandaag de exploitatierechten van de Noord-Hollandse titels van BDU media in handen. Het gaat om de volgende titels: Westfries Weekblad, Wieringer Courant, Schager Weekblad, Alkmaars Weekblad, De Duinstreek, Nieuwsblad De Koerier, Nieuwsblad voor Castricum, Nieuwsblad de Kennemer, Nieuwsblad de Zaankanter, De Krommenieër, Het Gezinsblad, Helders Weekblad en CTR Hollands Kroon. Dit meldt Rodi Media.

Afgelopen dinsdag 17 september sprak de rechtbank het faillissement uit van de Alkmaarse BV BDU media, die voorheen de exploitatie van deze titels verzorgde. Daarmee kwamen de exploitatierechten beschikbaar.

“Hoe en op welke manier Rodi Media deze titels en uitgaven gaat gebruiken, is nog niet bekend”, zegt directeur Dick Ranzijn. “Daar gaan we ons de komende periode over beraden. We zijn sinds jaar en dag uitgever in Noord-Holland. Deze titels bieden ons groeikansen in de markt en zijn tegelijkertijd noodzakelijk voor ons om ook in de toekomst mensen, bedrijven en instellingen te (blijven) voorzien van lokaal nieuws, zowel on- als offline.”

In Purmerend bedient Rodi Media de on- en offline markt met de titels “Purmerends Nieuwsblad” en “Purmerend op zondag.”

Welke lokale - wekelijks verschijnende - kranten leest u weleens?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Relevant artikel:

Belangrijk bericht van Regio Purmerend: 15 kranten -waaronder Gezinsblad- vragen faillissement aan

Uitgever Rodi Media neemt alleen titels huis-aan-huisbladen BDU over; “Dit nieuws kwam voor mij ook als verrassing”

Rodi Media neemt de titels van de Noord-Hollandse huis-aan-huisbladen van de failliete Alkmaarse bv BDU Noord-Holland over, dat meldt het bedrijf op haar website. Met andere woorden: de uitgever neemt alleen de commercieel interessante titels over en niet het failliete bedrijf.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
4.9 ° C
7.2 °
3 °
82 %
0.9kmh
61 %
ma
7 °
di
8 °
wo
12 °
do
12 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.