112

Verdachte geweldsincident aangehouden: behulpzame getuigen gezocht

Purmerend – De politie heeft maandagmorgen 4 november een 29-jarige man aangehouden in verband met een geweldsincident eerder die ochtend. De 29-jarige man wordt verdacht van o.a mishandeling van een Purmerendse vrouw.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De vrouw werd maandagochtend door de man mishandeld in de Ilpendamstraat in Purmerend rond 06.20 uur. Toen er een fietser voorbij kwam, stopte de verdachte.
Ook een automobilist reed langs. Hij schoot de mishandelde vrouw te hulp en bracht haar naar het politiebureau in Purmerend.

De politie is direct een onderzoek gestart en is nog op zoek naar de fietser en de naar de behulpzame automobilist. Later op de ochtend werd in dit onderzoek door de politie een 29-jarige verdachte aangehouden: hij is ingesloten.

De politie wil echter nog graag in contact komen met de automobilist die de vrouw naar het politiebureau heeft gebracht en met de fietser, die getuige is geweest van de mishandeling in de Ilpendamstraat.

Bent u die fietser of bent u die automobilist? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844. (Vermeld u er a.u.b. zaaknummer: 2019213168 bij).

Alvast hartelijk dank! #Delen wordt gewaardeerd.

Bron: Politie

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by