ondernemers

Mido zoekt naam voor zijn nieuwe restaurant: win een etentje voor 4 personen

Purmerend – Over een aantal weken gaat zijn droom in vervulling. Dan opent de Amsterdamse Mido zijn gloednieuwe restaurant aan de Peperstraat 7 in Purmerend. Er moet nog heel veel gebeuren, maar de ondernemer ziet bijna alles scherp voor zich. Bijna alles: alleen over de naam is hij nog niet uit.

“Het is een heel nieuw concept”, aldus de Amsterdammer. “Bij ons kun je terecht voor onder andere de bekende grillgerechten, speciale salades zoals Hummus-, Baba ganousch- en taboulé salade, pizza’s en andere Mediterraanse gerechten. Maar ik ben anders dan de gemiddelde Grillroom. Zowel wat betreft mijn sociale functie als wat betreft mijn ingrediënten” 

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Mido

Mido praat honderd uit over zijn nieuwe plannen. Van “levend water”, wat je – ook als toevallige voorbijganger- gratis mag tappen tot aan zijn voorliefde voor verse en biologische producten. Iets wat niet direct in je hoofd op komt als je aan een shoarmazaak denkt. Ook gezelligheid is iets dat voor de Egyptische Amsterdammer heel belangrijk is.

Mijn shoarma is de aller lekkerste. 100% lamsvlees met huisgemaakte kruidenmix. Maar dat moeten de mensen zelf maar proeven!

Nog vier weken keihard verbouwen. De boel wordt weer helemaal licht en fris gemaakt. Ook de keuken wordt nu van scratch af opgebouwd.

Alleen die naam….

Mido dacht zelf aan “De Prins” of “De Sultan” of “Bij Mido”. Wat vindt u? Welke van de drie is het leukste? Of misschien heeft u zelf een heel ander idee? De bedenker van de winnende naam krijgt een etentje voor vier personen bij het restaurant. (Bij meerdere bedenkers, loten wij een winnaar).

Laat uw reactie achter onder het bericht.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

24 commentaren

 1. Amyr Mido (Prins)
  Sultan(s) Shawa (grill)
  Mido’s bio grillroom
  Fi Mido’s (bij)

 2. Amyr Mido (Prins Mido)
  Mido’s bio grillroom
  Sultan(s) shawa (grill)
  Fi Mido’s (bij)
  Mido’s shawa

 3. Hou het gewoon lekker dicht bij de bron. Jij maakt de winkel, het product, de bereiding, de smaak etc….dus mijn naam voorstel is:

  @Mido’s

  of om de voedsel bron aanduiding te geven
  @Mido’s (Bio-Grillroom)

  Gaat ook lekker over de tong:
  – even een pizza halen bij @Mido’s
  – @Mido’s place moet je zijn geweest
  Etc.

  Succes met je winkel en kom zeker eens een broodje proeven. Klinkt veel belovend.

 4. Purmido – ligt lekker in het gehoor en wijst op Purmerend en Mido (eigenaar)

 5. Casa midos dat lijkt me erg leuk.. HET HUIS OM LEKKER TE ETEN .EN VOORAL GEZELLIG.

 6. Wat dacht je van…..
  Medi-Mido
  Medi by Mido
  Aracelli (betekent hemels)
  Waliima (betekent smullen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: