2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* Zaandam23-jarige Purmerender lapt gebiedsverbod centrum Zaandam aan zijn laars

23-jarige Purmerender lapt gebiedsverbod centrum Zaandam aan zijn laars

Zaandam – Een 23-jarige man uit Purmerend heeft zich de afgelopen weken zodanig misdragen in het centrum van Zaandam dat hij voor 90 dagen niet meer welkom is. De burgemeester van Zaandam heeft de Purmerender een gebiedsverbod opgelegd voor een groot deel van het centrum van Zaandam.

De man maakte zich schuldig aan verschillende strafbare feiten en heeft door zijn gedrag meerdere malen de openbare orde verstoord. Hij heeft van de politie voor al die feiten een bekeuring gekregen of hij is hiervoor aangehouden.

De man die tot en met 10 april 2020 niet meer welkom is in het centrum van Zaandam vond het alsnog nodig zich deze week in het centrum te vertonen. De handhavers van de Zaanstreek hadden hem gespot en hebben de politie ingeschakeld. De man is daarop aangehouden en ingesloten.

“Mocht de man het gebiedsverbod aan zijn laars blijven lappen, kan de Officier van Justitie hem een gedragsaanwijzing opleggen. Als hij deze overtreedt zijn er mogelijkheden om hem langer in te sluiten.”, aldus Politie ZaanstreekSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.