* Zaandam112Purmerend

23-jarige Purmerender lapt gebiedsverbod centrum Zaandam aan zijn laars

Zaandam – Een 23-jarige man uit Purmerend heeft zich de afgelopen weken zodanig misdragen in het centrum van Zaandam dat hij voor 90 dagen niet meer welkom is. De burgemeester van Zaandam heeft de Purmerender een gebiedsverbod opgelegd voor een groot deel van het centrum van Zaandam.

De man maakte zich schuldig aan verschillende strafbare feiten en heeft door zijn gedrag meerdere malen de openbare orde verstoord. Hij heeft van de politie voor al die feiten een bekeuring gekregen of hij is hiervoor aangehouden.

De man die tot en met 10 april 2020 niet meer welkom is in het centrum van Zaandam vond het alsnog nodig zich deze week in het centrum te vertonen. De handhavers van de Zaanstreek hadden hem gespot en hebben de politie ingeschakeld. De man is daarop aangehouden en ingesloten.

“Mocht de man het gebiedsverbod aan zijn laars blijven lappen, kan de Officier van Justitie hem een gedragsaanwijzing opleggen. Als hij deze overtreedt zijn er mogelijkheden om hem langer in te sluiten.”, aldus Politie Zaanstreek

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.