112Beemster

Politie zoekt getuigen mishandeling Westbeemster

Westbeemster – Op vrijdag 21 februari 2020 omstreeks 06:20 uur reed een bestuurster met haar auto over de Wormerweg te Westbeemster.

Vervolgens ontstond er een verkeersconflict met een andere bestuurder. Dit conflict escaleerde waardoor de vrouw mishandeld werd. Toen de vrouw aangaf de politie te gaan bellen is de bestuurder er vandoor gegaan.

Ten tijde van het incident zijn er meerdere personen gepasseerd, waaronder een man op een fiets en twee automobilisten. De politie is op zoek naar deze personen. Heeft u informatie omtrent deze mishandeling, dan kunt u contact opnemen met 0900-8844 onder vermelding van registratienummer: 2020035345.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....