112Beemster

Politie zoekt getuigen mishandeling Westbeemster

Westbeemster – Op vrijdag 21 februari 2020 omstreeks 06:20 uur reed een bestuurster met haar auto over de Wormerweg te Westbeemster.

Vervolgens ontstond er een verkeersconflict met een andere bestuurder. Dit conflict escaleerde waardoor de vrouw mishandeld werd. Toen de vrouw aangaf de politie te gaan bellen is de bestuurder er vandoor gegaan.

Ten tijde van het incident zijn er meerdere personen gepasseerd, waaronder een man op een fiets en twee automobilisten. De politie is op zoek naar deze personen. Heeft u informatie omtrent deze mishandeling, dan kunt u contact opnemen met 0900-8844 onder vermelding van registratienummer: 2020035345.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.