ondernemers

Nieuwe kansen – Wok De Doele nu ook afhalen en bezorgen: “We zijn op volle sterkte”

Purmerend – Wokrestaurant De Doele is een geliefd restaurant in Purmerend. Vele honderden mensen zijn hier normaal op een weekend-avond te vinden. Sinds de corona-maatregelen veranderde alles.

“We hebben heel veel trouwe gasten en we wilden niet langer meer wachten”, vertelt Chi eigenaar van Wokrestaurant De Doele. Toen de maatregelen werden afgekondigd besloot het restaurant om een pas op de plaats te nemen.

Toch was een vaste afvaardiging van het personeel iedere dag aanwezig in het restaurant. “We draaien op een concept waarbij er geen prijzen zijn gekoppeld aan gerechten. We hebben geen keukenprinters. Voor ons is het heel anders om om te schakelen. Maar we hebben de knoop doorgehakt. We willen niet meer stilzitten.”

Chi en andere naasten hebben gisteren de hele nacht doorgetrokken. Vandaag staat er een prachtige kaart, waar heel Purmerend weer van kan genieten.

Bezorgen (Purmerend en directe omgeving) en afhalen kan van dinsdag tot en met zondag. Bestellen kan telefonisch via telefoonnummer 0686350476 of 0299660398.

Bekijk hier onder de menukaart! Nu tijdelijk 10% korting bij afhalen.

http://www.wokdedoele.nl

Tags

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: