ondernemers

Nieuwe kansen – Wok De Doele nu ook afhalen en bezorgen: “We zijn op volle sterkte”

Purmerend – Wokrestaurant De Doele is een geliefd restaurant in Purmerend. Vele honderden mensen zijn hier normaal op een weekend-avond te vinden. Sinds de corona-maatregelen veranderde alles.

“We hebben heel veel trouwe gasten en we wilden niet langer meer wachten”, vertelt Chi eigenaar van Wokrestaurant De Doele. Toen de maatregelen werden afgekondigd besloot het restaurant om een pas op de plaats te nemen.

Toch was een vaste afvaardiging van het personeel iedere dag aanwezig in het restaurant. “We draaien op een concept waarbij er geen prijzen zijn gekoppeld aan gerechten. We hebben geen keukenprinters. Voor ons is het heel anders om om te schakelen. Maar we hebben de knoop doorgehakt. We willen niet meer stilzitten.”

Chi en andere naasten hebben gisteren de hele nacht doorgetrokken. Vandaag staat er een prachtige kaart, waar heel Purmerend weer van kan genieten.

Bezorgen (Purmerend en directe omgeving) en afhalen kan van dinsdag tot en met zondag. Bestellen kan telefonisch via telefoonnummer 0686350476 of 0299660398.

Bekijk hier onder de menukaart! Nu tijdelijk 10% korting bij afhalen.

http://www.wokdedoele.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: