21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
HomePurmerendZes weken lang activiteiten voor kinderen tijdens PurVak

Zes weken lang activiteiten voor kinderen tijdens PurVak

Purmerend – Nog 3 dagen en de PurVak gaat weer van start. Deze zomervakantie zijn er op verschillende locaties in Purmerend en Beemster zes weken lang diverse sport- en spelactiviteiten van de PurVak. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar zijn er elke dag door Spurd begeleide gratis sportieve activiteiten. Enkele dagen per week zijn er voor jongeren van dertien jaar en ouder ook verschillende activiteiten. Je kunt gewoon langskomen, aanmelden mag maar hoeft niet. 

De meeste activiteiten zijn voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Ook is er maandag (Sweelinckstraat), dinsdag (park De Driegang), donderdag (Weidelandpad) en vrijdag (skatepark De Gors) Peuter-PurVak van 13.30 uur tot 16.00 uur. De openingstijden en bijzondere activiteiten staan online. Er zijn tijdsblokken van één uur en van 2,5 uur. 

Maandag- en vrijdagmiddag is er voetbal voor jongens en meiden van dertien jaar en ouder op de sportvelden van vpv Purmersteijn (Overwhere). Voor meiden vanaf dertien jaar is er maandagavond Girls Only 13+ in park De Driegang (Purmer-Zuid). De PurVak in de zomervakantie begint maandag 6 juli, de laatste dag is vrijdag 14 augustus 2020.

Aanmelden en locaties

De locaties van de PurVak van Spurd zijn: sportvelden FC Purmerend (Weidevenne),) grasveld Sweelinckstraat (Wheermolen), park De Driegang (Purmer-Zuid), sportvelden BEP (Overwhere), speelweide Leeghwaterbad (Purmer-Noord), Arboterum Beemster, Weidelandpad (Weidevenne), sportvelden KV Purmer/VIP beachvelden (Purmer-Noord), skatepark De Gors en Bamesta Beemster. Op de website van Spurd is aanmelden voor een tijdsblok sportieve activiteiten mogelijk.

De PurVak in de zomervakantie is een samenwerking van Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant. Het programma van de PurVak in de zomervakantie met tijden, locaties en activiteiten en (sport)clinics is te bereiken via www.PurVak.nl. Tijdens de PurVak in de zomervakantie staan activiteiten en eventuele wijzigingen in het sportieve programma op Facebook en de website van Spurd. 

Jaarlijks biedt de PurVak in schoolvakanties duizenden kinderen en jongeren in de stad sportief en creatief speelplezier. De gemeente maakt de PurVak financieel mogelijk.

Bekijk het volledige programma op de website hieronder.

PurVak | PurVak activiteiten

Bij Cultuurhuis Wherelant kan iedereen cursussen en workshops volgen op het gebied van beeldende kunst, fotografie, vormgeving, theater en dans. Tijdens PurVak zijn er creatieve- en theater- of dans workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het programma van Cultuurhuis Wherelant:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.