Purmerend

Handhaving Purmerend gaat weer vol controleren in de voetgangersgebieden

Purmerend – De wekelijkse controles op (brom)fietsen in de voetgangersgebieden in de binnenstad en winkelcentra’s worden door handhaving Purmerend weer vol opgepakt.

Door de Corona, en de daaruit voortvloeiende inzet had handhaving dit en andere projecten tijdelijk op een laag pitje gezet. Vanaf gisteren is handhaving Purmerend weer vol begonnen met de controle’s.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Van mij mogen ze per direct KEIhard optreden tegen alle dwazen die op het trottoir of in brandgang fietsen, scooteren of zelfs met hun MP3 rijden!
    Niet alleen in de binnenstad of bij winkelcentra.
    Fietsen of bromfietsen op de stoep in plaats van op het fietspad of de rijweg is een veel voorkomende ergernis, gevaarlijk en o.g.v. art.5 RVV strafbaar/beboetbaar.
    Artikel 5 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens dat fietsers verplicht zijn om het fietspad te gebruiken. Als er geen fietspad is, moet je op de rijbaan fietsen.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: