Purmerendverkeer

Verkeersregelinstallatie op de kruising Gorslaan/Waterlandlaan wordt vervangen

Purmerend – In opdracht van gemeente Purmerend vervangt Van Gelder Verkeerstechniek de verkeersregelinstallatie op de kruising Gorslaan/Waterlandlaan.

De werkzaamheden zijn begonnen vanaf 24 augustus. De kabels en de verkeerslichten worden vervangen en er komen twee verkeersmasten bij. Tegelijkertijd worden er aanpassingen gedaan aan de openbare verlichting. De werkzaamheden zijn op en naast het kruispunt Gorslaan/Waterlandlaan en gaan het hele etmaal door, dus ook ’s avonds en ‘s nachts.

De kruising wordt niet afgesloten tijdens de uitvoering. Er moet rekening gehouden worden met een beperkte tot zeer beperkte doorstroming tijdens enkele avonden en weekenden. Er wordt geadviseerd gedurende de werkzaamheden een andere route te kiezen als dat kan.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Worden de verkeerslichten t.h.v. het Politiebureau ook meteen aangepakt?
    Blijkt kennelijk wel nodig gezien de ellende vrijdag 28.08……..

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: