16.5 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomePurmerendRabobank wordt hoofdsponsor Waterland Rolstoeltennis open 2020

Rabobank wordt hoofdsponsor Waterland Rolstoeltennis open 2020

Wijdewormer – De organisatie van het Waterland Rolstoeltennis Open, een KNLTB Rolstoeltennis Ranglijsttoernooi, heeft in Rabobank Waterland en Omstreken een hoofdsponsor gevonden voor de 1e editie van het toernooi.

Het toernooi vindt plaats van 20 t/m 22 november a.s. bij Tenniscentrum Neckslag in Wijdewormer en wordt georganiseerd door tennisvereniging Neckslag.

De KNLTB heeft tennisvereniging Neckslag onlangs de regiofunctie gegeven voor rolstoeltennis in Zaanstreek-Waterland. Dit grootschalige toernooi, met spelers van diverse niveaus uit heel Nederland en zelfs België, wordt gezien als de echte kick-off voor het rolstoeltennis bij de vereniging. De bedoeling is dat het toernooi jaarlijks gaat terugkeren en uit zal groeien naar een 3-sterren toernooi voor de Nationale Rolstoeltennis Ranglijst.

Voorzitter Raymond Pistoor is verheugd met de ondersteuning van Rabobank Waterland en Omstreken: “In deze bijzondere tijden is het nog lastiger dan normaal om bedrijven en fondsen aan je te binden. Dat bedrijven zoals de Rabobank dat zelfs nu doen, geeft veel vertrouwen en waardering. Elke sponsor, subsidie en donatie is keihard nodig om dit evenement op te zetten en de komende jaren succesvol te kunnen organiseren. We zijn druk bezig om alle benodigde financiën binnen te halen voor deze editie en kijken daarbij ook vooruit naar de toekomst”.

TV Neckslag meldde onlangs al op de facebookpagina van het Waterland Rolstoeltennis Open dat o.a. INQAR Adrie Jonk, Kratje van… en Fysiotherapie Neckslag het toernooi gaan ondersteunen.

Meer informatie over rolstoeltennis bij TV Neckslag is te vinden op de website hieronder:

Tennis- & padelvereniging Neckslag

Nieuw op de website is ‘Mijn club’. Daar vind je onder meer je profiel, onze ledenlijst en andere voor jou relevante zaken. Hier kan je ook de standaard instelling aanpassen indien nodig. Zoals het niet zichtbaar willen zijn voor de leden. Ook is het mogelijk om daar je e-mail adres en/of mobiele telefoonnummer te updaten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
16.5 ° C
17.2 °
15.1 °
85 %
1.3kmh
3 %
ma
16 °
di
22 °
wo
17 °
do
16 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.