Purmerend

Uitreiking van de twee Koninklijke Onderscheidingen

Purmerend – Gisteravond om 20.00 uur reikte loco-burgemeester Mario Hegger twee Koninklijke Onderscheidingen uit aan de heer Gast en de heer Grigoletto. Zij zijn beide actief (geweest) bij Brandweer Purmerend.

Het gaat hierbij om twee onderscheidingen als Lid in de Orde van Oranje Nassau voor de bijdrage die zij hebben geleverd om Purmerend veilig te houden.

De heer Gast

De heer Gast heeft zich 23 jaar ingezet als bevelvoerder in de rang brandmeester. Hij was specialist duiker, duikploegleider en chauffeur op alle brandweervoertuigen. Ook zat de heer Gast in het bestuur van de ondernemingsraad en heeft heel veel inspanning geleverd bij de organisatie-ontwikkeling.

Grigoletto

De heer Grigoletto heeft zich 28 jaar ingezet als hoofdbrandwacht/manschap bij de vrijwillige brandweer. Vanuit deze functie was hij specialistisch chauffeur voor het hulpverleningsvoertuig, de tankautospuit en hoogwerker. De heer Grigoletto zet zich ook al meer dan 10 jaar in als bestuurslid van personeelsvereniging De Ramoneur en is actief bij de organisatie van personele activiteiten.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.