Regionaal

Coronabonus voor personeel supermarktketen Deen

Regionaal – Het personeel van supermarktketen Deen krijgt een coronabonus van 10% over de uren die ze tussen maart en augustus hebben gewerkt. Hiermee wil het bedrijf de werknemers belonen voor hun inzet sinds de uitbraak van het coronavirus.

Volgens de supermarktketen kreeg het personeel te maken met een veel hogere werkdruk. Zo moesten ze naast de gewone werkzaamheden ook de winkelwagens desinfecteren en met klanten in gesprek gaan als zij het niet eens waren met coronamaatregelen. Ook minder bewegingsruimte voor het personeel komt daar bovenop door de anderhalve meter maatregel. “Wij kunnen niet voor de collega-supermarkten spreken, maar als het om DEEN Supermarkten gaat, kan het antwoord heel kort zijn: onze medewerkers hebben het heel goed gedaan!”, geeft Deen aan in vakblad Distrifood.

Deen had in mei al besloten tot de bonus maar wilde in eerste instantie wachten op een sectorbrede beloning, maar nu die er nog niet is, neemt het zelf het initiatief voor de bonus.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Het is alle medewerkers van harte gegund.
    Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen…..

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: