14.5 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomeRegionaalCoronabonus voor personeel supermarktketen Deen

Coronabonus voor personeel supermarktketen Deen

Regionaal – Het personeel van supermarktketen Deen krijgt een coronabonus van 10% over de uren die ze tussen maart en augustus hebben gewerkt. Hiermee wil het bedrijf de werknemers belonen voor hun inzet sinds de uitbraak van het coronavirus.

Volgens de supermarktketen kreeg het personeel te maken met een veel hogere werkdruk. Zo moesten ze naast de gewone werkzaamheden ook de winkelwagens desinfecteren en met klanten in gesprek gaan als zij het niet eens waren met coronamaatregelen. Ook minder bewegingsruimte voor het personeel komt daar bovenop door de anderhalve meter maatregel. “Wij kunnen niet voor de collega-supermarkten spreken, maar als het om DEEN Supermarkten gaat, kan het antwoord heel kort zijn: onze medewerkers hebben het heel goed gedaan!”, geeft Deen aan in vakblad Distrifood.

Deen had in mei al besloten tot de bonus maar wilde in eerste instantie wachten op een sectorbrede beloning, maar nu die er nog niet is, neemt het zelf het initiatief voor de bonus.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.5 ° C
15.1 °
13.9 °
82 %
7.2kmh
92 %
za
14 °
zo
16 °
ma
19 °
di
20 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.