112gors

Zoekactie naar groep vechtende jongeren: politie lost waarschuwingsschot

Purmerend – Rond 19:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een groep vechtende jongeren nabij station Purmerend. Volgens de melder is er een geluid gehoord, dat leek op het afgaan van een wapen.

Twee getuigen omschreven de groep als “donker geklede jongeren met hoodies”. De groep werd geschat tussen de acht en vijftien personen groot.

Agenten kregen de groep in het vizier in de omgeving van de Puntmosstraat in de Gors. Omdat de groep niet bleef staan – en er in de eerdere melding sprake was van een verdenking op het bezit van een vuurwapen – loste de politie hierop een waarschuwingsschot.

De groep wist te ontkomen. Politie zoekt nog in de omgeving naar de jongeren. Ook wordt er nog gezocht naar de huls afkomstig van het waarschuwingsschot van het politiewapen.

Fotografie: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.