Purmerend

Grootste game talenten van Nederland gestart met uniek esports talent ontwikkel programma van H20 en TAG

Purmerend – De eerste groep game talenten die professioneel esporter willen worden, zijn vandaag gestart met de Summer Edition van het H20 Esports TOP Program. Het H20 Esports TOP Program is het eerste onafhankelijke esports talent ontwikkel programma van Nederland. Uit meer dan 80 inzendingen zijn 10 talenten geselecteerd die het beste uit zichzelf willen halen.

H20 Esports Campus ontwikkelt dit programma samen met strategisch partner Talent Academy Group en diverse esports partners. De ambitie is dat dit programma na de zomer herhaald wordt (Winter Edition) en 2x per jaar gaat draaien voor de grootste game talenten van Nederland.

Ervaring uit topsport gebruiken

Dirk Tuip, oud-topsporter en founder bij H20 Esports Campus: ´We zijn super blij dat we dit programma nu gestart zijn. De kennis en ervaring die we met ons team en partners hebben opgebouwd in de sport mogen we nu inzetten om talenten te faciliteren in de volgende stappen in hun ontwikkeling. Hierbij gaan we uit van Total Athlete Development. Ons team en onze partners bestaan uit een mooie mix van mensen die hebben ervaren wat er nodig is om de top te halen

Uit meer dan 80 inzendingen zijn 10 talenten geselecteerd uit verschillende games. Zij gaan de komende maanden via vier tweedaagse bootcamps aan de slag om beter te worden. Alle factoren die bijdragen aan een betere prestatie (behalve de game zelf) komen aan bod tijdens dit programma. Denk aan reactievermogen, fysieke fitheid, voeding, mentale ontwikkeling en prestatievermogen, presentatie en promotie, etc.

Talent heb je. Succes moet je verdienen.

Dirk Marcellis, oud-profvoetballer en coordinator vanuit de Talent Academy Group (TAG): ‘Er staat de talenten echt een mooi programma te wachten. Alles is gericht om de ieders talent te ontwikkelen en de ambitie van het talent centraal te stellen. Wij helpen en faciliteren ze bij de uitdagingen die ze tegenkomen en scheppen de voorwaarden voor succes. Het is mooi om te zien en te horen welke dromen de geselecteerde deelnemers hebben en het is fantastisch om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Wij kijken met het hele team van TAG ernaar uit om ze de komende maanden verder te helpen.’

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.