112Purmerend

Jongen op de Citerstraat beroofd van jas

Purmerend – Een 14-jarige jongen heeft aangifte gedaan van een straatroof gepleegd op zondagavond 4 april omstreeks 20.00 uur op de Citerstraat. Hij liep daar toen hij werd bedreigd door twee jongens. Het slachtoffer werd gedwongen zijn North Face jas, telefoon en sleutels af te geven. Aan het slachtoffer is slachtofferhulp aangeboden.

De verdachten voldoen aan het volgende signalementen: Beide jongens, gekleed in donkere jassen met capuchons en beiden voorzien van een blauw wegwerpmondkapje. Beiden hebben een donkere huidskleur, alleen de lengten verschilden, de ene 1.75 en de ander 1.80 a 1.85 meter lang. Na de beroving renden de verdachten weg richting het Leeghwaterpark.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021067735.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.