Purmerend

Handig: Livestream voor de milieustraat Purmerend, kijken of het druk is

Purmerend – Een kwartier geleden ging de livestream van start die gericht staat op de ingang van de milieustraat aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend.

Handig want hiermee kan iedereen kijken of er geen file staat voor de milieustraat. De livestream was net online gezet en meteen zaten er 10 kijkers op. Mocht u naar de milieustraat gaan, vergeet dan uw afvalpas niet.

Bekijk de livestream hieronder.

Helaas is de livestream door technische problemen tijdelijk gestopt. Een nieuwe camera is besteld en binnen zeer korte tijd zal de livestream met de wachtrij op de Van IJsendijkstraat weer voor iedereen zichtbaar zijn.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.