EvenementPurmerend

Reuring: zonder toegangstest en met drank-service op jouw stoel

Purmerend – Het had wat voeten om de aarde. Reuring maakte kort geleden bekend door te gaan. De manier waarop zorgde voor de nodige ophef. De verplichte toegangstest en het feit dat het publiek met 1 drankje op een stoeltje moest plaatsnemen viel niet bij iedereen in goede aarde.

Het Purmerendse festival heeft een aanpassing kunnen maken, waardoor het publiek wel optimaal kan genieten van deze traditie. Het Reuring Festival 2021 is een seated Edition waarbij je per voorstelling een plaatsje reserveert. Door deze opstelling hoeft het publiek zich niet te laten testen.

Wel wordt er per voorstelling een kleine vergoeding gevraagd. Hierbij zit één consumptie inbegrepen. Wie graag nog een drankje wil, kan dit eenvoudig via een smartphone bestellen en afrekenen. De bestelling wordt dan naar je toe gebracht.

Tijdens dit seated festival (1 tm 4 juli 2021) kun je kaarten kopen voor onder andere Van Dik Hout, The Kik, Bizzey, Emma Heesters en Defano Holwijn.

Meer info vind je op reuring.com


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.