14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendGrote reünie Jan van Egmond (RSG/RHBS) op komst: oud leerlingen kunnen zich...

Grote reünie Jan van Egmond (RSG/RHBS) op komst: oud leerlingen kunnen zich aanmelden

Purmerend – Het Jan van Egmond Lyceum organiseert een reunie voor alle oud-leerlingen en -docenten van het Jan van Egmond Lyceum. De reünie vindt plaats op zaterdag 9 april 2022 aan de Hoornselaan 10 te Purmerend. De aanleiding voor de reünie is het 100 jarig bestaan van de school. De kaarten voor de reünie kunt u nu bestellen.

Maandag 13 september 2021 bestond het Jan van Egmond Lyceum precies 100 jaar. Dat werd die dag gevierd met allerlei feestelijkheden voor de huidige leerlingen en medewerkers. De naam is in die 100 jaar wel veranderd. Het begon als RHBS van 1921 tot 1971. Daarna werd het RSG 1971-1992. En van 1992 tot 2008 was de naam Jan van Egmond College. Gedurende dit jubileumjaar zijn er nog meer activiteiten om dit 100-jarig jubileum te vieren. De reünie is de uitgelezen kans voor alle oud-leerlingen en -docenten om bij te praten en herinneringen op te halen. Er is een leuk programma samengesteld met o.a.: lessen van oud-docenten, verschillende barretjes, een warm buffet, een dj en misschien komt er zelfs een schoolband!

Kaarten bestellen

Bent u oud-leerling of -docent en wilt u deze reünie bijwonen? U bent van harte welkom! Voor meer informatie en de kaartverkoop kijkt u op www.jel100.nl.

Blijf op de hoogte
Er wordt een alumnivereniging opgericht genaamd Vrienden van het Jan. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Houd dan ook de website en het Facebookevenement (Reünie: 100 jaar Jan van Egmond) van de reünie in de gaten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.