18.4 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
HomeRegionaalBrrrr: vanaf morgen is er sneeuw op komst

Brrrr: vanaf morgen is er sneeuw op komst

Regionaal – Dit weekend zaten we nog massaal zonder jas op de terrassen. Dat staat in schril contrast met de weersverwachting van dit weekend. Het lijkt een 1 april grap, maar dat is het niet. Het zou zomaar kunnen dat we vrijdagochtend wakker worden met een laag sneeuw.

Ijzig koud zal het vanaf donderdag sowieso aanvoelen, door een stevige noord-noordwestelijke wind. Waarschijnlijk zal er in onze regio in de middag al natte sneeuw vallen. ‘s Avonds kan de wind oplopen tot windkracht 8. In de nacht van donderdag op vrijdag blijft het sneeuwen. De temperatuur ligt dan rond het vriespunt.

Waar we vorig weekend nog onze zonnebrand nodig hadden, zitten we vrijdag wellicht in een witte wereld. Plaatselijk wordt er 10 tot 25 centimeter sneeuw verwacht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Maart roert zijn staart, dit oud hollandse spreekwoord komt de komende dagen wel uit.
    De betekenis van”maart roert zijn staart” is dat het in maart nog stormachtig weer kan zijn.
    Maart is een overgangsmaand naar het voorjaar.
    Nu is de voorspelling temperaturen onder nul en sneeuw.
    En april doet wat hij wil (=april geeft onvoorspelbaar weer).

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.4 ° C
19.5 °
16.8 °
78 %
1.8kmh
100 %
ma
21 °
di
17 °
wo
16 °
do
16 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.