17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home112Purmerender wordt aangehouden en bijt agent in arm

Purmerender wordt aangehouden en bijt agent in arm

Lelystad – Bij een verkeerscontrole rond 02:00 uur vannacht op het Larserplein in Lelystad zag de politie 3 zakjes weed en een joint in een auto liggen. Van de bestuurder, een 48-jarige Purmerender, is hierop een speekseltest afgenomen.

De Purmerender testte positief, kon geen ID-bewijs tonen en werd aangehouden. In de politieauto beledigde hij de dienstdoende politieagent en beet één van hen in zijn arm. De Purmerender is een tijdje ingesloten geweest.

Na verhoor is de Purmerender met een rijverbod van 24 uur heengezonden. Vrijwel direct ging de man naar zijn auto op het Larserplein terug en reed weer weg. De Purmerender is op de A6 weer aangehouden en heeft diverse extra boetes mogen ontvangen.

Door de betreffende agenten is aangifte gedaan van belediging en mishandeling.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.