20.1 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomePurmerendEigenaar exclusief kledingmerk aangehouden

Eigenaar exclusief kledingmerk aangehouden

Purmerend – Op woensdag 6 juli is de 44-jarige eigenaar van een goedlopend Amsterdams kledingmerk aangehouden op verdenking van witwassen en de handel in verdovende middelen. Deze verdenking komt voort uit een lopend onderzoek naar handel in verdovende middelen.

De recherche deed in juni 2022 al een doorzoeking in zijn woning in Purmerend. Bij deze doorzoeking werd 228.000 euro cash geld aangetroffen en in beslag genomen. Naast het geld werden ook een vuurwapen en luxe goederen, waaronder een klassieke auto en horloges, in beslag genomen. Tijdens de doorzoeking verbleef de verdachte uit Purmerend in het buitenland. De man meldde zich woensdag 6 juli bij een politiebureau in Amsterdam, waar hij werd aangehouden.

De verdachte werd op vrijdag 8 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter-commissaris heeft besloten de verdachte voor een periode van veertien dagen in bewaring te stellen. De recherche zet het onderzoek voort en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Toch jammer hoor dat Purmerend weer op een verkeerde manier in het nieuws is.

    Elders heb ik gelezen om welk ‘merk’ het gaat en wie de eigenaar is.
    Online verkrijgbaar en in de winkel in Bataviastad en Rosada.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.1 ° C
21.1 °
18.9 °
62 %
0.5kmh
9 %
wo
18 °
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.