20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home112Acht aanhoudingen na geweldsincident Weidevenne

Acht aanhoudingen na geweldsincident Weidevenne

Purmerend – De politie doet onderzoek naar een conflict tussen meerdere personen op zondag 13 november rond 01.30 uur op de Mosselbaai. Een man raakte hierbij zwaargewond. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die iets meer weten.

Nadat de melding binnenkwam zijn er direct meerdere eenheden naar de locatie gegaan en troffen daar een grote groep mensen aan. Het conflict zou begonnen zijn bij een huisfeest wat zich later naar straat had verplaatst. Buiten zou er een persoon gestoken zijn en een getuige verklaarde dat er geschoten was.  Agenten zagen bij de Mosselbaai op de kruising van het Wonderfontein een man met letsel liggen. Hulpverleners konden maar moeizaam het slachtoffer helpen. Door de grote groep werden zij gehinderd in hun werk. Het slachtoffer is per ambulance zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Er zijn ter plaatse vijf jongemannen aangehouden. Later werden er nog eens drie jongemannen op de Rijksweg van de A5 aangehouden dit mogelijk betrokken zouden zijn. De verdachten zijn tussen 16 en 22 jaar oud. De recherche probeert nu te achterhalen wat er zich op de Mosselbaai heeft afgespeeld en wie hier iets mee te maken hebben gehad. Hulp van getuigen, omwonenden of betrokkenen is daarbij belangrijk.

Getuigenoproep

Kunt u de recherche verder helpen en/of wilt u in contact komen met de politie? Heeft u meer informatie, iets gezien of gehoord over dit conflict of beschikt u over beelden die bijvoorbeeld gemaakt zijn via een beveiligingscamera of een videodeurbel? Geef dan uw informatie alstublieft door via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u informatie doorgeven via het tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022237707Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

 1. Gezellig joh een feestje anno 2022.
  Je dirkt je wat op, neemt een mes en/of vuurwapen mee en zuip je ter plaatse moed in.
  En dan: knokken, matten, schieten, steken…..om vervolgens te vluchten.

  Hoe oud die etterbakken zijn?
  Hier zijn de verdachten zijn tussen 16 en 22 jaar oud.

  Een wereld voor zich, die ze geheel eigenhandig om zeep helpen met dit soort gedrag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.