9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home112Aanhouding 17-jarige Purmerender voor steekincident Columbuzz Weidevenne

Aanhouding 17-jarige Purmerender voor steekincident Columbuzz Weidevenne

Purmerend – De politie heeft in het onderzoek naar het steekincident dat zondagavond 18 december jl. heeft plaatsgevonden op de Australiëlaan in Purmerend een verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Purmerend.

Rond 20.00 uur die zondagavond kreeg de politie een melding van een steekincident op de Australiëlaan nabij jongerencentrum Columbuzz in Purmerend. Hierbij raakte een 17-jarige jongen gewond. Vermoedelijk is er een vechtpartij aan voorafgegaan.

De verdachte werd dinsdagavond 20 december jl. aangehouden. Hij is inmiddels in verzekering gesteld en zit op dit moment vast. De recherche in Purmerend zet het onderzoek naar het steekincident voort.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
9.5 ° C
10.6 °
8.9 °
76 %
11.6kmh
89 %
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
9 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.