18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomeBeemsterOntsnapt lammetje gevangen na liefdevolle knuffelsessie met de politie

Ontsnapt lammetje gevangen na liefdevolle knuffelsessie met de politie

Middenbeemster – Een ontsnapt lammetje is veilig teruggebracht naar zijn familie, nadat hij werd gespot tijdens een surveillance van de politie. Het lammetje was aan het genieten van hoog vers gras buiten de hekken van zijn normale verblijf toen de politie hem zag.

“We konden zien dat het lammetje geen obstakels had om weg te komen, dus besloten we om van de gelegenheid gebruik te maken om hem te knuffelen,” zei een politieagent die bij de reddingsoperatie betrokken was.

Samen met de gewaarschuwde boer werd het lammetje teruggebracht naar zijn familie. De boer bedankte de politie voor hun snelle reactie en de liefdevolle zorg die ze aan het lammetje hadden besteed.

Het lammetje maakt het goed en lijkt ongedeerd te zijn gebleven tijdens zijn korte avontuur buiten zijn verblijf. Het is niet bekend hoe het lammetje wist te ontsnappen uit zijn verblijf, maar de politie roept eigenaren van dieren op om ervoor te zorgen dat hun omheiningen veilig zijn en dat er geen gaten of andere openingen zijn waardoor dieren kunnen ontsnappen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.