15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomePurmerendPolitie zoekt getuigen in onderzoek naar mogelijke brandstichting Purmerbos

Politie zoekt getuigen in onderzoek naar mogelijke brandstichting Purmerbos

Purmerend – Op maandag 12 juni ontstond er een brand in het Purmerbos in Purmerend. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en brandstichting is één van de scenario’s waar rekening mee wordt gehouden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die rond het tijdstip van de brand iets verdachts hebben gezien in de omgeving.

Rond 20.20 uur werd de brand in het bosrijke gebied ontdekt. Uit onderzoek is gebleken dat een deken van pluizen, afkomstig van de populieren in het bos, brandden. Het vuur verspreidde zich snel en uiteindelijk is er opgeschaald naar een grote brand. De omgeving is geruime tijd afgezet. Rond 23.50 uur was de brand onder controle en rond 00.45 uur konden de wegafzettingen worden opgeheven.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar de brand en is op zoek naar getuigen die tussen 20.00 en 21.00 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Purmerbos. Woont u in de buurt en heeft u een camera aan uw woning? Dan kan het zijn dat u maandagavond iets heeft vastgelegd dat kan helpen bij het onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan mensen die lijken te vluchten of zich verdacht gedragen. Iedereen die meer informatie heeft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Relavante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.