15.9 C
Purmerend
dinsdag 7 mei 2024
HomePurmerendPolitie arresteert derde verdachte in verband met steekincident aan de Zonnelaan in...

Politie arresteert derde verdachte in verband met steekincident aan de Zonnelaan in Purmerend

Purmerend – Op maandagavond heeft de politie een derde verdachte gearresteerd in verband met het steekincident dat afgelopen zaterdag plaatsvond aan de Zonnelaan in Purmerend. Bij het incident raakten twee tieners gewond.

De nieuw opgepakte verdachte is een 15-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn, laat de politie weten. Eerder werden al twee andere vijftienjarige verdachten uit Purmerend aangehouden voor hun betrokkenheid bij de steekpartij. “Alle drie de verdachten zitten momenteel nog vast”, zegt een woordvoerder van de politie.

Het incident vond plaats op zaterdagavond rond 22.20 uur. Een 17-jarige inwoner van Purmerend liep lichte verwondingen op. Het andere slachtoffer, een 15-jarige jongen, liep ernstige steekwonden op.

De politie sluit niet uit dat er meer arrestaties gaan volgen. “Op dit moment wordt het exacte aandeel van de verdachten nog onderzocht”, geeft een politiewoordvoerder aan. “Het onderzoek is nog steeds in de volle breedte bezig.”

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,910FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.9 ° C
17.9 °
12.3 °
69 %
3.1kmh
3 %
di
16 °
wo
16 °
do
18 °
vr
19 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.