9.2 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
Home112Automobilist zonder rijbewijs rijdt voetganger in Purmerend aan

Automobilist zonder rijbewijs rijdt voetganger in Purmerend aan

Purmerend – Zaterdagmiddag rond kwart over drie is op de Salvador Allendelaan in Purmerend een voetganger door een auto aangereden. De automobilist bleek even later geen rijbewijs te hebben.

Bij de kruising met de Martin Luther Kingweg reed de automobilist de voetganger aan, die op de voorruit belandde. Zo’n 50 meter verder stopte de automobilist. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis.

Tijdens de routinecontrole bleek de automobilist geen rijbewijs te hebben. Wat de politie verder voor actie onderneemt tegen de automobilist, is nog niet duidelijk.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Dat iemand zonder rijbewijs rijdt, is op zich al misdadig, maar dan ook nog iemand het ziekenhuis in rijden. Hoe dan ook… op de Kooimanweg liep het (bijna) 2 jaar geleden wel fataal af toen er een fietser geschept werd door een veel te hard rijdend 20-jarig jochie. Ook daar wordt (nota bene vlakbij het monumentje voor Roshita) alweer heel vaak véél te hard gereden. Het ergste is dat dit ook nog regelmatig buurtbewoners zijn die alles hebben meegekregen van dat fatale ongeluk en dondersgoed weten hoe gevaarlijk het daar is. Van de week werd ik daar, terwijl ik in de richting M.L.Kingweg van de halte Wilgenhoek wilde wegrijden, bijna vanuit het niets in de zijkant gereden door een lichtgrijze Mercedes (ouder model) die met een bloedgang reed en zijn wagen vervolgens rechtsaf het Reigerspark in hoekte. Ik hoop dat deze verkeershufter dit leest en ik verzeker hem dat ik bij een volgende keer ook zonder pardon zijn kenteken hier bekend zal maken. Hopelijk leest de politie mee en gaan ze eindelijk weer eens wat vaker achter de aso’s aan.

  2. De ellendeling heeft de voetganger op een zebrapad aangereden.
    De foto’s van het NHD zijn behoorlijk duidelijk.
    De ellendeling heeft dus, behalve geen rijbewijs, ook geen kennis van de verkeersregels.
    Sterkte voor het slachtoffer van deze ellendeling……..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
10.1 °
7.8 °
80 %
4.9kmh
100 %
za
14 °
zo
15 °
ma
15 °
di
19 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.