8.2 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
Home112Beroving door groep jongeren op Geulenstraat

Beroving door groep jongeren op Geulenstraat

Purmerend – Een 14-jarige jongen uit Purmerend is dinsdagavond door een groep jongeren beroofd van zijn eigendommen aan de Slenkstraat/Geulenstraat. Tijdens deze beroving is hij mishandeld en bespoten met rode verf. De politie doet onderzoek.

Rond 21.00 uur liep de 14-jarige Purmerender over de Geulstraat toen hij werd aangesproken door jongeren afkomstig van een groep van tien tot twintig personen. Als snel volgde een klap op zijn achterhoofd en werd hij naar de grond gewerkt. Eigendommen werden van de jongen afgenomen en hij werd bespoten met rode verf.

Vervolgens rende de groep jongeren in de richting van het station. Twee jongens uit de groep vertrokken op een zwarte scooter vanaf de Geulenstraat wegreed in de richting van de Slenkstraat.

Beelden beroving

Van de beroving zijn beelden die onze redactie al heeft ingezien, maar die we niet publiceren vanwege het aantal minderjarige jongeren in het filmpje.

De politie doet onderzoek naar de beroving en komt graag in contact met getuigen van het incident. Heeft u iets gezien van de beroving en/of mishandeling? Laat het de politie weten via 0900-8844, anoniem via 0800-7000. Mocht u in het bezit zijn van beelden van het incident, dan kunnen ze via onderstaand tipformulier gedeeld worden.

Update:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Maak die gasten beroemd: deel die beelden, ONgeblurd.
    Als die ettertjes zo stoer zijn om een ander in elkaar te slaan, dan moeten ze ook zo stoer zijn om de consequenties te dragen.
    Deze etterbakjes helpen geheel eigenhandig hun eigen toekomst naar de kl*te.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,908FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.2 ° C
10.1 °
6.6 °
74 %
0.9kmh
100 %
vr
7 °
za
14 °
zo
16 °
ma
16 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.