18.3 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeVrije tijdZo vermaak jij je op het vliegveld

Zo vermaak jij je op het vliegveld

Wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig, dan ontkom je er helaas niet aan om minimaal twee uur voor  vertrek aanwezig te zijn op het vliegveld. Afhankelijk van het vliegveld waarvandaan je vliegt, is het vaak maar de vraag of er genoeg te doen is. Helemaal wanneer je ‘s nachts vliegt, is de kans vrij klein dat je even lekker kunt shoppen. Dus stel dat je op zoek bent naar een geschikte rugzak voor op vakantie, dan wordt een Eastpak tas kopen op het vliegveld lastig en is online de enige optie. Om er dan toch voor te zorgen dat je je kunt vermaken op het vliegveld, is het raadzaam een film of serie te gaan kijken of gewoon even lekker je ogen dicht te doen. Vlieg je toch overdag en is alles geopend, dan heb je de mogelijkheid tot veel meer vermaak. Wil jij weten hoe jij je kunt vermaken, lees dan onze tips!

Tax free shoppen

Wie kent ze niet, de bekende tax free winkels waar je even lekker kunt rondneuzen. Dit is vaak ook de plek waar wij Nederlanders massaal een nieuw potje parfum of een fles drank meenemen. De kosten ten opzichte van de reguliere prijs scheelt namelijk vaak aanzienlijk en is het dus zeker de moeite waard om hier eens even naar binnen te wandelen. Let wel op dat je je boarding pass meeneemt, want zonder kunt je namelijk niets kopen. Naast parfum en ook drank, zijn er natuurlijk nog veel meer leuke winkels te vinden op het vliegveld en is dit een goede manier om de tijd wat sneller voorbij te laten gaan.

Ga even ergens wat eten

Omdat je toch  twee uur moet wachten, is de kans vrij groot dat je nog even wat moet eten. Helemaal wanneer je net twee uur onderweg bent geweest om van Enschede naar Schiphol te rijden, is het wel zo prettig om eerst even rustig ergens wat te gaan zitten eten. Zo kun je rustig ergens genieten van een warme maaltijd, maar zijn er ook genoeg tentjes waar je alleen een broodje of een muffin kunt halen. Wil je nu ook direct nog even de laatste mailtjes checken op je laptop, waarvoor je net een speciale nieuwe laptop rugzak hebt gekocht, kijk dan wel even of er ook een stopcontact in de buurt is. Nu zijn de meeste plekken waar je kunt zitten hier wel van voorzien, maar het kan zijn dat er meerdere mensen gebruik van (willen) maken en je dus even moet wachten.

Ga kijken naar de vliegtuigen

Wanneer je vliegt vanaf Schiphol, dan hoef je je absoluut niet te vervelen. Wist je namelijk dat er hier maar liefst iedere 5 minuten een vliegtuig de lucht in gaat en in dezelfde hoeveelheid dezelfde hoeveelheid ook land? Je kunt je dus wel voorstellen dat dit ontzettend indrukwekkend is om te zien en dus ook zeker een aanrader is als je het ons vraagt. Helemaal wanneer je ook nog kinderen hebt, is het ook voor hen een hele beleving op zich. Nu snappen we ook wel dat je je hier  geen uur mee kunt vermaken, maar door te beginnen met een rondje door de winkels, gevolgd door wat eten en daarna nog even het spotten van vliegtuigen, zul je zien dat het langzaam tijd is om je richting de gate te bewegen.

Geniet alvast van je vakantie

Het klinkt gek, aangezien je nog moet vertrekken, maar voor een groot deel van de mensen begint de vakantie al op het moment dat ze in de auto stappen en richting het vliegveld rijden. Zorg er dus voor dat ook jij dit gevoel hebt, zodat je heerlijk en vooral ook relaxt op het vliegveld kunt rondlopen en je geen moment hoeft te vervelen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.3 ° C
19.4 °
17.8 °
77 %
4kmh
100 %
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
18 °
za
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.