23.1 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
HomePurmerendZondagmiddagtip: concert aan de Herengracht en steenwerpen op de Koemarkt

Zondagmiddagtip: concert aan de Herengracht en steenwerpen op de Koemarkt

Purmerend – Morgenmiddag staat Purmerend in het teken van een betoverend concert aan de prachtige Herengracht en steenwerpen op de bruisende Koemarkt, als onderdeel van de Nazomerfeestweek. Beide evenementen, georganiseerd door Stichting Purmerend Marktstad, beloven voor elk wat wils. De horeca in de binnenstad is u graag van dienst om u te voorzien van een natje en droogje.

Het concert, dat begint om 12:00 uur, zal plaatsvinden op een ponton midden in het water van de Herengracht en de Nieuwe Herengracht. Hier zullen getalenteerde muzikanten met viool en cello een licht klassiek concert verzorgen. De harmonieën en melodieën zullen zich betoverend verspreiden over het water en de omliggende historische gebouwen, waardoor een unieke en serene ervaring ontstaat.

De keuze voor de Herengracht als locatie voegt een extra dimensie toe aan dit bijzondere concert. De combinatie van geschiedenis en schoonheid zorgt ervoor dat de muziek nog dieper in de ziel van de luisteraars kan doordringen. Bezoekers worden uitgenodigd om plaats te nemen aan de kade, waar ze kunnen ontspannen, genieten van de muziek en meegesleept worden door de prachtige uitvoeringen.

Steenwerpen

Steenwerpen, een competitieve sport waarbij verschillende teams tegen elkaar strijden, belooft een middag vol plezier en spanning te worden voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Bij Steenwerpen draait alles om behendigheid, precisie en strategisch denken.

De teams zullen proberen met een steen een dobbelsteen van een paaltje af te werpen en zoveel mogelijk punten te scoren. Het vergt vaardigheid om de steen op de juiste plek te werpen en de hoogste score te behalen, en de concurrentie zal hevig zijn.

De Koemarkt is gekozen als de ideale locatie voor dit evenement vanwege de ruimte die het biedt voor deelnemers en toeschouwers. De sfeer op De Koemarkt zal bruisend zijn, met teams die hun uiterste best doen om de beste resultaten neer te zetten en supporters die hen fanatiek aanmoedigen. Zorg ervoor dat je op tijd bent en kom naar de Koemarkt tussen 12:00 uur en 17:00 uur tijdens het laatste evenement van de Nazomerfeestweek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
23.1 ° C
24 °
22 °
78 %
0.9kmh
12 %
vr
23 °
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.