16.9 C
Purmerend
donderdag 2 mei 2024
HomePurmerendFNV Kinderopvang erkent TopTeam BSO De Driesprong op de Dag van de...

FNV Kinderopvang erkent TopTeam BSO De Driesprong op de Dag van de Pedagogisch Medewerker

Purmerend – Afgelopen donderdag was een bijzondere dag voor BSO De Driesprong, want tijdens de viering van de Dag van de Pedagogisch Medewerker ontvingen Ingrid en Mariska een speciale eerbetuiging van FNV Kinderopvang. De vakbond had eerder een oproep gedaan aan pedagogisch medewerkers om foto’s in te sturen van hun team, vergezeld van de vraag waarom zij een TopTeam vormen.

Uit meer dan 150 ingezonden foto’s straalde de foto van Ingrid en Mariska van BSO De Driesprong het meest uit, en deze werd geselecteerd als een van de drie TopTeams. Een buitengewone prestatie die zelfs bij Ingrid een beetje zenuwen opwekte voor de uitreiking. 

Het Team van Kinderopvang van FNV overhandigde hen een prachtig boeket, een uitvergrote versie van hun ingezonden foto, en een tegoedbon voor een high tea. Een waar feestmoment voor beiden.

Redenering van FNV

Nieuwsgierig naar waarom juist zij tot de TopTeams behoorden, vroegen ze het Team Kinderopvang van de FNV om uitleg. Ze deelden hun redenering: “Jullie foto heeft onder andere gewonnen omdat jullie aan de kinderen hebben gevraagd waarom jullie een TopTeam zijn. Jullie waren het enige team dat dit vanuit de kinderen heeft bekeken. Dit laat zien hoe betrokken jullie zijn bij de kids. Dit maakt jullie echt een TopTeam!”, aldus het FNV-team.

Kinderen spreken de waarheid

Ingrid en Mariska deelden hun eigen inzichten over hun aanpak: “Wij kunnen natuurlijk wel vertellen waarom wij een topteam zijn,” zei Ingrid. “Maar kinderen spreken de waarheid, dus wij hebben de vraag aan hen gesteld,” voegde Mariska toe. En wat was het antwoord van de kinderen? Dat sprak boekdelen:

  • Jullie zijn superlief en zorgzaam.
  • Jullie zorgen dat altijd alles leuk is op de BSO.
  • Jullie zijn niet al te streng, maar wel duidelijk.
  • Wij mogen jullie altijd helpen.
  • Jullie hebben veel geduld.
  • Jullie doen altijd samen grappig, maar ook met ons!
  • Jullie maken altijd lekker eten voor ons.
  • Het is altijd een feest als jullie er allebei zijn!

Een welverdiende felicitatie aan het TopTeam van BSO De Driesprong voor deze prachtige titel! BSO De Driesprong is gevestigd aan de Zichthof 10 in Purmerend.




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.9 ° C
17.8 °
15 °
88 %
4kmh
100 %
do
21 °
vr
12 °
za
16 °
zo
14 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.