9.2 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomeWeidevennePolitie gaat extra surveilleren bij basisschool in Weidevenne

Politie gaat extra surveilleren bij basisschool in Weidevenne

Purmerend – Opgeblazen vuilnisbakken en gesneuvelde ramen. Buurtbewoners zijn klaar met de groep jongeren die overlast en vernielingen veroorzaken op het terrein van basisschool Koempoelan aan de Gangeslaan in Weidevenne.

“Ik wil een oproep doen aan alle ouders wie hun kind in de avond op het schoolplein de Koempoelan staan. Aub loop even een rondje en kijk even wat je kind aan het uitvreten is. Want dit is echt om te janken!!”, schrijft een buurtbewoonster op Facebook. Het is niet de eerste keer dat een groep jongeren hier voor de nodige overlast zorgt.

Rond 8 oktober was het weer raak. Ditmaal was de schade aanzienlijk. De politie heeft inmiddels aangegeven extra te surveilleren en op te treden als het nodig is.

“Het is niet toegestaan om op het terrein te hangen, overlast te veroorzaken, baldadig te zijn of vernielingen te plegen. Voorkom een bekeuring of meer. Zorg ervoor dat uw kind niet hierbij betrokken raakt”, waarschuwt de politie op social media.

Foto’s: aangeleverd



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Dan wel heimelijk anders heeft het weinig nut.

    Of klaarstaan in de buurt en direct al dat tuig opvegen nadat ze iets vernielt hebben, maar daar hebben ze geen mensen voor……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
10.1 °
7.8 °
80 %
4.9kmh
100 %
za
14 °
zo
15 °
ma
15 °
di
19 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.