20.1 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomeRegionaalReminder: vannacht gaat de wintertijd in

Reminder: vannacht gaat de wintertijd in

Regionaal – Vannacht gaat de wintertijd weer in. In de nacht van zaterdag op zondag, gaat de klok om 03:00 uur weer terug naar 02:00 uur. We kunnen dus een uurtje langer slapen. Het wordt een uur eerder licht en een uur eerder donker.

Een paar jaar terug moesten alle EU-lidstaten een keuze maken of ze vasthouden aan de winter- of aan de zomertijd. Eigenlijk zou deze beslissing al in 2019 gemaakt worden, maar de verschillende landen kunnen het niet eens worden wat de nieuwe tijd moet worden.

Ook Nederland is hier nog steeds niet over uit, al wordt er door deskundigen aangegeven dat de zomertijd de beste tijd is voor Nederland.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.1 ° C
21.1 °
18.9 °
62 %
0.5kmh
9 %
wo
18 °
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.