16.3 C
Purmerend
donderdag 11 juli 2024
HomePurmerendRegioPurmerend.nl lanceert primeur met eigen WhatsApp-kanaal

RegioPurmerend.nl lanceert primeur met eigen WhatsApp-kanaal

Purmerend – In een baanbrekende zet voor regionale media heeft RegioPurmerend.nl aangekondigd dat ze als één van de eerste regionale nieuwswebsites een eigen WhatsApp-kanaal introduceert. Dit kanaal stelt lezers in staat om belangrijke regionale updates en nieuws direct via WhatsApp te ontvangen, waardoor de toegang tot lokale informatie nog toegankelijker wordt. Het nieuwe kanaal is te vinden op WhatsApp’s nieuwste functie, genaamd ‘Kanalen’, waarbij RegioPurmerend.nl een voortrekkersrol speelt.

Met de nieuwe Kanalen-functie kan regiopurmerend.nl nieuwsberichten naar haar volgers sturen. Op de berichten kan niet gereageerd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een stroom van berichten van duizenden Purmerenders. Ook zijn jouw naam en telefoonnummer zijn niet zichtbaar voor andere abonnees.

Lezers kunnen zich eenvoudig aansluiten bij het WhatsApp-kanaal van RegioPurmerend.nl via de uitnodigingslink: https://bit.ly/RegioPurmerendWhatsApp

De introductie van WhatsApp-kanalen maakt deel uit van WhatsApp’s inspanningen om een eenvoudige, betrouwbare en private manier te bieden om belangrijke updates van mensen en organisaties te ontvangen. Kanalen worden gehost op een speciaal tabblad binnen Whatsapp genaamd ‘Updates’, los van de reguliere chats met vrienden en familie. Dit biedt lezers een georganiseerde en gemakkelijk te volgen plek voor hun dagelijkse regionale nieuws.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,960FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.3 ° C
17.2 °
15 °
75 %
4kmh
87 %
do
19 °
vr
14 °
za
17 °
zo
19 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.